Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Daria Stefan - Un mare talent national, apreciat si la nivel international!
Anastasia Ciobanu - Un mare talent national
Rares Mihai Florescu - Un mare talent national
Natalia Elena Volintiru - Un mare talent national
Martina Meola - talent de nivel international

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

”Am sărit 7 garduri ghimpate. Nu alergați, că vă împușcă!”. Nadia Comăneci, dezvăluiri neștiute despre evadarea din ”89”

 

Nadia Comăneci (58 de ani), o susținătoare a sportivilor din România, a dezvăluit detalii neștiute despre evadarea ei din lagărul comunist din România, în decembrie 1989, cu doar câteva zile înainte de căderea regimului Nicolae Ceaușescu.

 

”Zeița de la Montreal”, care recent a reeditat începutul exercițiului de 10, a povestit cum a fost nevoită să fugă din țară, cum a sărit 7 garduri ghimpate, cum au trecut granița în miez de noapte și cum a fost prinsă de un grănicer.

Un român stabilit de mult în Statele Unite ale Americii a ajutat-o pe Nadia Comăneci să treacă graniţa. Totul a fost planificat cu mult timp înainte, în cel mai mic detaliu, după cum a povestit marea campioană. Pentru a nu da nimic de bănuit, Nadia și  fratele ei Adrian au mers de nenumărate ori la Sânicolau Mare. Doreau să demonstreze că au cunoştinţe în zonă, pentru că erau permanent monotorizați de către autorități. Numai că, într-o noapte, Nadia alături de alte şase persoane au fugit! Au trecut graniţa pe la Cenad.

 

Dezvăluirile Nadiei Comăneci: ”Zici că povestesc un film de 007. Dorința de libertate era foarte mare!”

 

Vezi articolul complet aici

 

Alte amanunte si ... in articolul Nadia Comăneci – primul 10 din istoria gimnasticii

 

 

”Am sărit 7 garduri ghimpate. Nu alergați, că vă împușcă!”. Nadia Comăneci, dezvăluiri neștiute despre evadarea din ”89”

14 decembrie 2019
Valorile Romaniei, Valori Naționale, Ceva deosebit, talente, patrimoniu, traditii, folclor, cultura, muzica, Stela Popescu