Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Daria Stefan - Un mare talent national, apreciat si la nivel international!
Anastasia Ciobanu - Un mare talent national
Rares Mihai Florescu - Un mare talent national
Natalia Elena Volintiru - Un mare talent national
Martina Meola - talent de nivel international

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

Karla Ursu are 10 ani, este elevă la Școala gimnazială ”Titu Maiorescu” din Iași, practică gimnastică și fitness-culturism dar mai ales iubește muzica, având o afinitate specială pentru muzica populară.

 

 

Articol preluat de la RADIO ROMANIA IAŞI (2018)

 

Drumul său în viață dar și în cariera pe care și-o dorește ca artistă de muzică populară autentică este călăuzit, cu grijă și multă dragoste, de tatăl său Ciprian Ursu, care ne-a încântat cu prestațiile sale excelente în cadrul echipei de rugby a Iașului, Politehnica Agronomia Iași.

La doar 10 ani, Karla Ursu reușește să-și conștientizeze atuurile și să-și dezvolte calități, pe care unii dintre noi fie nu le avem, fie le descoperim mult prea târziu.

Cariera sa muzicală include deja o serie de reușite notabile, culminând cu locul I la prestigiosul festival internațional Maria Tănase de la Craiova, de asemenea primul loc la festivalurile internaționale ”Maramureșul și prietenii” și ”Ivano Frankivsk” din Ucraina.

 

Vezi articolul complet aici

 

Pentru mai multe despre aceasta Valoare a Romaniei, vezi si Karla Ursu pe Facebook

 

 

 

 

 

 

Acum un an preluare articol <<Karla Ursu are 10 ani, este elevă la Școala gimnazială ”Titu Maiorescu” din Iași, practică gimnastică și fitness-culturism si are o afinitate specială pentru muzica populară>>

16 decembrie 2019
Astazi este sarbatorita Ziua nationala Constantin Brancusi, la 144 de ani de la nasterea sa, fiind omagiat, an de an, la aniversarea nasterii sale, 19 februarie 1876