Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Daria Stefan - Un mare talent national, apreciat si la nivel international!
Anastasia Ciobanu - Un mare talent national
Rares Mihai Florescu - Un mare talent national
Natalia Elena Volintiru - Un mare talent national
Martina Meola - talent de nivel international

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

Fosta presedinta a Federatiei Romane de Gimnastica, Andreea Raducan, considera ca acest sport are nevoie de cel putin doua cicluri olimpice pentru a reveni in elita mondiala, in conditiile in care se vor schimba anumite aspecte.

 

"E foarte greu sa pot estima, dar cred ca e nevoie de cel putin doua cicluri olimpice pentru ca gimnastica sa-si revina. Si la fete si la baieti avem copii cu real talent, care pot obtine rezultate foarte bune. Cred ca de cel putin doua cicluri olimpice este nevoie, dar cu o alta atitudine, nu mergand in acelasi ritm, pentru ca asta e clar ca nu are la ce sa duca bun. Sunt departe de a da un sfat urmatorului presedinte al federatiei, dar ii doresc sa aiba sustinerea necesara pentru a pune in practica ideile. Poate ca dupa experienta cu mine si ceilalti sa fie mai deschisi si sa aiba un culoar foarte bun", a declarat Raducan, joi, intr-o conferinta de presa, in cadrul careia si-a anuntat demisia din functia de presedinta a FRG.Ea a precizat ca nu si-a dorit un razboi cu gimnastul Marian Dragulescu, pe care l-a sustinut sa devina reprezentantul sportivilor in Comitetul Executiv al FRG: "Va amintiti cum era cu medaliile insirate pe trotuar, am incercat sa-i explicam toti ca un campion trebuie sa ramana un campion si nu este o atitudine potrivita. Marian a facut ceea ce a considerat de cuviinta. Nu stiu daca este in pozitia de a analiza activitatea mea ca manager la federatie. Nu stiu cine l-a convins sa duca acest razboi cu mine, eu nu mi-am dorit asa ceva. Cand un coleg, asa cum spune ca am fost noi, vine in Comitetul Executiv, unde a fost numit de noi, cu aprobarea mea, si incepe sa numere zilele de lauzie mi se pare destul de deplasat si nu cred ca asta ar fi trebuit sa faca un sportiv de calibrul lui Marian Dragulescu, reprezentant al sportivilor in Comitetul Executiv. Ar fi trebuit sa se ocupe de cu totul altceva. Eu il respect pentru toate performantele pe care le-a avut ca sportiv si ii urez succes la Jocurile Olimpice de la Tokyo". ... citeste toata stirea

 

Andreea Răducan și-a dat demisia din fruntea Federației Române de Gimnastică: „Nu mai pot continua așa”

 

„Neîndeplinirea obiectivului, calificarea echipelor la Jocurile Olimpice de la Tokyo, m-a făcut să consider că e nevoie de schimbare, că poate nu sunt omul potrivit la conducerea Federaţiei.

Sub o formă sau alta, o parte din membrii Comitetului Executiv nu doresc să facă o schimbare, spunând că nu sunt soluţii. Nu sunt dispusă în continuare să-mi asum ceea ce nu se doreşte a se face în continuare, motiv pentru care am decis după şedinţa Comitetului Executiv să pun punct prezenţei mele în frunte Federaţiei Române de Gimnastică. 

Voi rămâne în continuare alături de gimnastica românească. Cred că şi din cauza orgoliilor foarte mari ajungem în această situaţie. Am avut discuţii corecte cu antrenorii federali. Dacă nu e timp sau nu există soluţii, eu nu pot să continui în acest ritm. 

Au fost doi ani destul de grei, în care am încercat atât cât am putut să dezvolt proiecte frumoase, să redau entuziasmul echipei din federaţia de gimnastică. Am venit la cârma federaţiei cu mult entuziasm, deşi ştiam că nu va fi uşor. ... citeste toata stirea

 

Daca ati uitat ... iata cine-i Andreea Răducan.

 

Andreea Raducan face un anunt ingrijorator dupa demisia din functia de presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica

07 decembrie 2019
Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Andreea Răducan este o mare valoare,

o gimnastă româncă de talie mondială