Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Daria Stefan - Un mare talent national, apreciat si la nivel international!
Anastasia Ciobanu - Un mare talent national
Rares Mihai Florescu - Un mare talent national
Natalia Elena Volintiru - Un mare talent national
Martina Meola - talent de nivel international

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

Veronica nu mai era la modă. Parcă nu i se potrivea ei un nume atât de banal, parcă nu suna bine. Vulpiţa are mai mult sens pentru că prinde mai bine la public.

 

"Rolul consiliului naţional al audio-vizualului/CNA, este următorul:"CNA trebuie să asigure respectarea de către posturile de televiziune şi radio a normelor privind informarea corectă, viaţa privată, demnitatea umană şi protecţia minorilor."
Acum eu vă întreb: cazul Vulpiţa promovat zilnic în cadrul emisiunii Acces direct, respectă oare normele privind protecţia minorilor? Ce pot învăţa bun minorii din toată această mascaradă? A, şi să nu mai vorbim despre demnitate...
Lucrurile stau în felul următor: Vorbim aici despre Viorel şi Veronica. Sau Viorel şi Vulpiţa, cum sunt numiţi mai nou, că Veronica nu mai era la modă. Parcă nu i se potrivea ei un nume atât de banal, parcă nu suna bine. Vulpiţa are mai mult sens pentru că prinde mai bine la public. Revenind, aici este vorba despre doi oameni, veniţi din provincie, dintr-un sătuc poate ceva mai izolat, de undeva de la ţară. Intelectul acestor oameni, nu este din păcate unul prea strălucit. Şi spun asta cu tot respectul şi cu toată sinceritatea, fără intenţia de a jigni pe ciineva. Nu încerc să le caut scuze. Poate că ei au decis să intre în acest joc murdar, pentru a stârni mai multă audienţă şi mai multă atenţie asupra lor. Poate că sunt dispuşi să accepte orice din dorinţa de a face cât mai mulţi bani şi de a ajunge vedete peste noapte. Poate că şi-au asumat. Şi da. Poate că multă lume îi priveşte acum cu interes amuzându-se ca la circ pe seama lor. De curiozitate, i-am urmărit şi eu astăzi. Dar sincer, mie nu mi s-a părut nimic amuzant. Scuzaţi-mă! Poate sunt eu prea serioasă şi nu ştiu ce e cul. Dar dacă a fi cul înseamnă să râzi de cei ce nu au avut parte de o creştere frumoasă şi de o educaţie adecvată, atunci, fie... Rămân eu o ciudată şi voi, oameni de treabă care ştiţi ce înseamnă să ai simţul umorului. Nu de alta, dar în concepţia unora, nu am obligat noi pe nimeni să stea acasă şi să nu meargă la şcoală. Acum, dacă au ajuns de râsul lumii, e vina lor. Dacă avem de cine râde, de ce să nu ne amuzăm şi noi puţin? Prostia altuia=motivul nostru de amuzament.
Oricât de incultă ar fi o persoană fiind capabilă să accepte orice de dragul banilor, nimeni şi nimic pe lumea asta nu îţi dă dreptul de a îi călca în picioare demnitatea. Este de-a dreptul josnic să profiţi de o persoană disperată pentru a îţi atinge scopul de a obţine bani şi audienţă. Sincer, despre Veronica, părerea mea este următoarea: fie a dat de gustul banilor iar acum nu se mai poate opri, fie, are anumite probleme psihice şi nu realizează că zilnic, în faţa tuturor, se lasă umilită şi batjocorită. Dacă la mijloc sunt, într-adevăr anumite probleme psihice, este extrem de grav. Ba mai mult, este inuman să îţi baţi joc de cineva care nu se poate apăra, pentru că nu este în stare să înţeleagă la ce se expune. Şi mă întreb, CNA-ul, responsabilii noştri cu audienţa despre care v-am povestit mai sus, ce măsuri iau în acest caz? Au oare de gând să investigheze, să facă ceva? Sau Vulpiţa rămâne în top încă un an de acum înainte? Unde este demnitatea când prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, o ceartă cu atâta foc şi pasiune pe protagonista shoului nostru ca şi cum ea ar fi profesoara, iar Veronica, eleva ei. Îi face o adevărată morală acuzând-o că ea nu ştie ce presupune o familie şi în plus, nu are nici un pic de respect pentru soţul ei care a dansat în direct cu o domnişoară, fiind gata gata, să fugă şi cu ea în lume. Ei, în fine. Pâine şi circ oameni buni! Ce să mai! Asta vă doriţi voi să vedeţi? Asta vă doriţi să vadă copiii voştri? Vreţi să crească urmărind zilnic asemenea exemple? Voi cei ce vă amuzaţi teribil, v-aţi întrebat vreo secundă ce se află în spatele acestei comedii? Vorbim despre doi oameni materialişti, fără respect şi fără scrupule? Sau vorbim despre nişte persoane de a căror capacitate intelectuală se profită la maxim? Unde este aici demnitatea lor şi unde este demnitatea noastră ca telespectatori dar mai ales ca oameni, care ştim ce este respectul? Dacă facem haz de necaz pe seama lor, suntem oare mai presus ca ei, Viorel şi Veronica? Dăm noi astfel dovadă de ceva mai multă inteligenţă? Ne simţim un pic mai deştepţi transformând o prostie în mare act de comedie?
Oameni buni? Dacă vă doriţi să râdeţi cu poftă, actorii de la teatru vă aşteaptă cu drag să râdeţi de ei în piesele de comedie în urma cărora vă puteţi regăsi, având cu adevărat de învăţat. Biletele abia aşteaptă să fie vândute, sălile aşteaptă să fie umplute, actorii vă aşteaptă cu braţele deschise, iar locurile, sunt gata să fie ocupate. Mult mai calitativă ar fi o piesă de teatru adevărată, cu actori adevăraţi, decât Vulpiţa, o piesă de teatru regizată, care a înebunit o ţară întreagă, printr-o poveste lipsită de valoare care se repetă iar şi iar la nesfârşit.
Audienţa suntem noi. Nu suntem obligaţi să ne uităm, pentru că asta ni se oferă. Noi alegem ce vrem să vedem, ce mesaje vrem să li se transmită copiilor, noi facem regulile. Este simplu: Nu e nimic interesant de urmărit, nu ne uităm. Şi dacă noi nu ne uităm, fie se schimbă registrul, fie, postul cu pricina va suferi pierderi serioase. Nu face şi tu aşa, că aşa fac toţi!
#Fiideştept!
#Spunenumanipulării!
Dacă eşti de acord cu mine, poţi da un share ca mesajul să ajungă mai departe. Pentru că avem nevoie de oameni educaţi, frumoşi şi talentaţi! De oameni valoroşi, cu suflet mare, care să transmită ceva. Şi astfel de oameni, există. Ei trebuiesc promovaţi. De ei avem nevoie! De exemple, nu de antiexemple."

De Modreanu Ionela

Promovarea inculturii sau a profita de lipsa de educatie telespectatorilor

Cazul Vulpiţa promovat zilnic în cadrul emisiunii 
Acces direct, respectă oare normele CNA?

04 martie 2020
Sotia-vulpita, dans lasciv pentru unul dintre amanti.