Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Daria Stefan - Un mare talent national, apreciat si la nivel international!
Anastasia Ciobanu - Un mare talent national
Rares Mihai Florescu - Un mare talent national
Natalia Elena Volintiru - Un mare talent national
Martina Meola - talent de nivel international

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

 

"Ce este fericirea? Este sensul şi scopul suprem al vieţii. Trăim pentru a fi fericiţi. Ne dorim ceea ce ne dorim pentru a fi fericiţi. Oricare ar fi dorinţele noastre, le avem pentru că ele ne aduc fericirea. Sau, cel puţin, aşa considerăm noi. Că fericirea noastră depinde de îndeplinirea anumitor dorinţe.

Dar de ce ne scapă atât de uşor printre degete fericirea? Pentru că ne dorim să o păstrăm doar pentru noi, pentru că ne lăudăm cu ea de parcă ni s-ar cuveni şi ne bucurăm apoi de răul altuia de foarte multe ori. Uităm că fericirea nu este numai a noastră şi că orice om are dreptul şi orice om merită să fie fericit. Fericirea ta se înmulţeşte numai dacă o împarţi şi o răspândeşti mai departe. Altfel, fericirea neîmpărtăşită nu va dura mult, pentru că se va risipi uşor. De unde să mai primeşti şi ce fericire să mai primeşti, de la cine dacă tu nu oferi nimic nimănui?
Bine. Dar de ce se găseşte atât de greu fericirea? Pentru că ne complicăm noi căutând-o mult prea departe şi nu realizăm că ea, se găseşte de fapt mult mai aproape decât credem.
Fericirea: Chiar de o avem, niciodată parcă nu-i destulă...
Ganduri sincere venite de la Modreanu Ionela"

Ce este fericirea? 
Ganduri, dorinte, trairi de la Modreanu Ionela

19 februarie 2021
Astazi este sarbatorita Ziua nationala Constantin Brancusi, la 144 de ani de la nasterea sa, fiind omagiat, an de an, la aniversarea nasterii sale, 19 februarie 1876