Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Daria Stefan - Un mare talent national, apreciat si la nivel international!
Anastasia Ciobanu - Un mare talent national
Rares Mihai Florescu - Un mare talent national
Natalia Elena Volintiru - Un mare talent national
Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

DARIA STEFAN - „SURRENDER”, prima piesa muzicala compusa 

 

 

Daria Stefan își lansează prima compoziție personală “Surrender”, o piesa care speram sa ajungă in top!

După ce ne-a impresionat cu single-ul “Everybody’s Somebody’s Angel” compus de celebrul compozitor Jud Friedman, nominalizat la Oscar, Grammy și Globul de Aur pentru coloana sonora a filmului “The Bodyguard”, Daria Stefan revine cu propria piesa “Surrender” intr-o interpretare surprinzătoare.

 

Noul sau single “SURRENDER”, este o piesa plină de emoție, o poveste de dragoste cu un mesaj pozitiv pe care așteptăm sa îl descoperiți și dumneavoastră ascultând piesa. Intr-o lume actuala atât de greu încercată avem nevoie și de lucruri frumoase, de povesti care sa ne emoționeze și sa ne dea speranța ca totul va fi bine!

"Surrender” este despre relația dintre doi tineri, cu urcușuri și coborâșuri, dar care aleg sa rămână impreuna indiferent de obstacolele întâlnite in cale.

Oamenii nu ar trebui sa se dea bătuți in fata dificultăților care apar in viata, ar trebui sa învețe sa iubească și sa aibe încredere ca iubirea adevarata exista și ea ar trebui sa ne facă mai puternici și sa ne ajute sa depășim momentele dificile.

 

Prin aceasta mișcare îndrăzneața in ceea ce privește cariera muzicală, Daria reușește sa ne surprindă placut și ne da speranța ca generația tânăra vine puternic din spate și ca va avea un cuvânt important de spus.

Nu in ultimul rând, remarcam interpretarea plină de sensibilitate a Dariei și modul in care și-a pus amprenta personală și va invitam și pe dumneavoastră sa o ascultați pentru a va convinge ca Daria merita sa ajungă in top!!!

 

 

 

DARIA STEFAN - „SURRENDER”, o noua etapa in viața sa
(Music & Lyrics: DARIA STEFAN)

21 iunie 2020
Valorile Romaniei, Valori Naționale, Ceva deosebit, talente, patrimoniu, traditii, folclor, cultura, muzica, Stela Popescu