Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Daria Stefan - Un mare talent national, apreciat si la nivel international!
Anastasia Ciobanu - Un mare talent national
Rares Mihai Florescu - Un mare talent national
Natalia Elena Volintiru - Un mare talent national
Martina Meola - talent de nivel international

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

Un proiect unic. Trimite un cadou misterios către un copil, tânăr sau adult cu dizabilități. Friends beyond borders - Prieteni dincolo de granițe

 

Ne dorim ca poveștile de prietenie dintre copiii, tinerii și adulții cu dizabilități și cei tipici să înconjoare lumea și să fie un exemplu care să îi ajute și pe cei mai sceptici în a descoperi minunea ce stă în spatele fiecărui om, indiferent de abilitatea sau dizabilitatea sa! 

Detalii despre proiect  https://www.facebook.com/fbb.project și pe pagina https://www.facebook.com/ScoalaCONIL/ unde vor fi postate toate informațiile referitoare la înscrierea ca participant în proiect. 

 

Proiectul Friends Beyond Borders este în fapt o cursă a cadourilor misterioase oferite între copiii/tinerii tipici către cei cu dizabilități și invers, într-o superbă călătorie ce-și propune să creeze o punte de comunicare și prietenie între copii/tineri.

Proiectul Friends Beyond Borders este unul menit să aducă în prim plan nevoia persoanelor cu dizabilități de a fi acceptate, integrate și tratate cu respect și prețuire.

Poți fi și tu parte din acest proiect unic trimițând un cadou misterios (“mystery gift”) către un copil, tânăr sau adult cu dizabilități din România sau Bulgaria, tări ce au intrat în acest joc al prieteniei. Proiectul își propune să dărâme bariarele și să îndepărteze stigma celor atipici, creând o punte solidă a prieteniei, bunătății și recunoștinței, o punte spre o viață cât mai normală a persoanelor cu dizabilități.

 

"Obișnuiam să-i fac lui Kuky, fiul meu, un copil cu nevoi speciale, cadouri anonime pe care pretindeam că le-am primit de la tineri ce îl apreciau și care doreau să-i fie prieteni. Știam că asta își dorește cel mai mult, prietenia și acceptarea celorlați... Sunt deosebit de onorată și fericită că valorile pe care Asociația CONIL le-a cultivat și promovat de-a lungul anilor sunt duse mai departe prin vocea și acțiunea foștilor noștri elevi. Un proiect misterios în care dorim să cream punți de legătură între cei tipici și cei cu nevoi speciale, dărâmând barierele dintre ei! Felicit echipa de voluntari inimoși ce au ales să susțină și să se implice în scrierea, promovarea și implementarea acestu proiect! Gestul lor ne dă siguranța că împreună putem construi cu adevărat o lume mai bună pentru toți copiii! ne spune Adela Hanafi, președinte Asociația CONIL

 

Proiectul a fost pus la cale de o tânără studentă de numai 20 de ani crescută în spiritul CONIL, ce a integrat valori precum prietenia, acceptarea și toleranța! Acestea sunt valorile pe care Sara Ismail, studentă în anul II la Hanze University, Groningen, Olanda le promovează alături de o echipă de alți cinci voluntary internaționali prin proiectul Friends Beyond Borders. Sara a aplicat cu entuziasm la un concurs international de proiecte lansat de The Starling Collective, susținut de mișcarea Giving Tuesday, USA iar proiectul său a fost declarant câștigător, alături de alte 49 proiecte depuse de persoane din 29 țări, din mii de proiecte!

 

Proiectul Friends Beyond Borders este unul menit să aducă în prim plan nevoia persoanelor cu dizabilități de a fi acceptate, integrate și tratate cu respect și prețuire. Proiectul este unul ce are loc  pe teritoriul României și Bulgariei iar echipa de proiect este formată din șase voluntari internaționali, studenți în Olanda.

Tot ce trebuie să faceți este să completați datele în formularul de înscriere pentru a fi și tu parte din acest proiect unic! 

Accesează și înscrie-te!  https://new.conil.ro/friends-beyond-borders/

Friends beyond borders - Prieteni dincolo de granițe. Un proiect ce leaga sufletele intre ele

17 noiembrie 2020
Marius Coserariu - Dacă există Rai pe pământ, cu siguranță, un colț de Rai este în Maramureș