Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Daria Stefan - Un mare talent national, apreciat si la nivel international!
Anastasia Ciobanu - Un mare talent national
Rares Mihai Florescu - Un mare talent national
Natalia Elena Volintiru - Un mare talent national
Martina Meola - talent de nivel international

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

Actorul meu preferat😊, am ascultat si vizionat toate piesele de teatru si filmele pe care le am gasit pe youtube cu el. Multumesc pentru toate aceste informatii despre el.
 
Mulţumim pentru aceasta biografie detaliată. Ar fi frumos sa se realizeze in memoria lui un ciclu de filme la TV cu toate filmele in care a jucat , ce se mai gasesc in arhivă. Dar ar trebui corectate greşelile de pronunție, dacă se poate, păcat de atâta muncă : în afară de " Vranca": " Irina Răchiteanu" ( Răchițeanu), în " viața învinge" 1951; la 1959 " Telegrame" - Şeptilici, nu Septilici; La " Badaranii" - Sanda Toma , nu Tima; " Topaze", nu se citeşte " e " final in franceză; Jean Giraudoux [ Girodu] nu Girandou. Atât cât am ascultat eu deocamdată.
 
L-am iubit și il iubesc. Un mare actor. Râdeam si râd cu lacrimi cand vad filme, teatre cu el. Mulțumesc ptr acest clip !

 

Grigore Vasiliu Birlic - Artist al poporului

21 februarie 2021
Astazi este sarbatorita Ziua nationala Constantin Brancusi, la 144 de ani de la nasterea sa, fiind omagiat, an de an, la aniversarea nasterii sale, 19 februarie 1876