Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Daria Stefan - Un mare talent national, apreciat si la nivel international!
Anastasia Ciobanu - Un mare talent national
Rares Mihai Florescu - Un mare talent national
Natalia Elena Volintiru - Un mare talent national
Martina Meola - talent de nivel international

 

Ilona Andreea Amieroaie cucerește inimi cu glasul ei, o stea în devenire a muzicii populare românești Ilona Amieroaie, o fetiţă din Bucureşti, cu rădăcini argeşene, stea în devenire a muzicii populare.

 
Desi este nascuta in capitala si locuieste in oras, pastreaza tradițile,a ales sa cante folclor si sa îmbrace costumele populare cu mandrie pe care le are mostenire de la bunica materna. Cei mai mulţi dintre dumneavoastră probabil că aţi auzit de Ilona Amieroaie dacă sunteţi iubitori ai muzicii populare.
Deşi are doar 13 ani, micuţa Ilona cântă deja de vreo zece ani. A renunţat, de multă vreme la păpuşi în favoarea scenei.Ilona învata valorile morale si are o educatie frumoasa pentru ca este fiica de preot si mama educatoare.
Micuta artista spune, recent, unui ziar al diasporei româneşti, că „de la tata am moștenit vocea și eu, și surioara mea Denisa; de la mama am luat ambiția și frumuseţea, dar cea care este ,,de vină” este mamaia din partea mamei, pentru că de micuță, când rămâneam cu ea, îmi cânta cântece populare şi urmăream împreună la tv emisiuni folclorice”.
Lista premiilor şi distincţiilor obţinute de talentata copilă e deja mult prea lungă pentru a fi reprodusă integral aici. Spicuim doar câte ceva: festivalul Ciuleandra 2016 Bucureşti – premiul I, festivalul Blândul Păstor 2017, București (festival de pricesne) locul I, festivalul Ursul din Carpați, Lupeni 2017- premiul I. festivalul Armonii de Iarnă 2018, Trofeul pentru muzică populară cu 10 pe linie. Cantec drag din plai strabun 2018, Dobroge Mandra Gradina - Mangalia premiul 1, Vaslui premiul I, Armonii Romanesti-Maramures 2019- Trofeul sectiunii, Starurile Diasporei Roma 2019- premiul 1. Ilona cucereste publicul prin frumusetea angelica, vocea calda si prin felul ei de a se prezenta. Ilona este iubita atat de publicul din Romania cat si de cei din Diaspora unde a fost invitata.
A cântat pentru mai multe comunități de români Roma (Italia), Madrid (Spania), Chișinău (Rep. Moldova), München (Germania), Passau (Germania), dar și in Statele Unite. Ilona este eleva a Colegiului National Dinu Lipatti Bucuresti clasa a 8, unde studiaza naiul si pianul. Este absolventa a Scolii Populare de Arta Bucuresti. Pe urmele ei calca si micuta ei surioara Denisa Amieroaie care are 7 ani jumate si canta de mica, pentru ca a avut model pe sora mai mare. Denisa este eleva la acelasi colegiu cu Ilona clasa 1, unde studiaza vioara. Amintim ca si micuta are un palmares cu multe premii si este nelipsita din spectacole.
În ceea ce o priveşte pe Denisa, chiar dacă este mai mică, îi face concurenţă serioasă surioarei ei: Festivalul "Ciuleandra", Bucureşti, 2016 - premiul I; Festivalul "Blândul Păstor", 2017 - premiul I; Festivalul "Ursul din Carpaţi", Lupeni, 2017 - premiul I; Festivalul "Armonii de Iarnă", 2018 - Trofeul categoriei pentru muzică populară; Festivalul "Dragobete la Palat", Bucureşti, 2018 - premiul I; Festivalul "Ca pe Vlaşca", Giurgiu, 2016 - Premiul de Excelenţă; Festivalul "Drag din Plai Străbun", 2018 - Premiul de popularitate; Festivalul "Sound Music", Piteşti, organizat de Liceul "Dinu Lipatti" din Piteşti, 2017 - Premiul de excelenţă; Festivalul "Music My Love", Tuzla 2018 - locul II; Concursul "Magia Sfinxului", Buşteni, 2018 - premiul 1.Premiul de popularitate Vaslui - Cantec drag din plai strabun
 
 
În ceea ce priveşte ţinutele celor două surori, acestea sunt pregătite cu drag şi deosebită atenţie de mamă şi bunică. De altfel, costumele pe care copilele le îmbracă fac parte din colecţia uimitoare a familiei, care depăşeşte 100 de piese, majoritatea din zona Muscelului.
Talent şi voce au, frumuseţe autentică românescă au primit cu mână largă, inimoase sunt - Ilona şi Denisa sunt, cu siguranţă, două nume de care veţi mai auzi.
Acum sunt la început de drum, însă viaţa le stă înainte, iar părinţii sacrifică totul pentru a le vedea ajunse acolo unde-şi doresc, aşa că noi credem că vor reuşi să atingă cele mai înalte culmi ale succesului!
 

Ilona Amieroaie, o fetiţă din Bucureşti, cu rădăcini argeşene, o stea în devenire a muzicii populare

08 decembrie 2019

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

Ilona Andreea Amieroaie - 1

 

Ilona Andreea Amieroaie - 2

 

Ilona Andreea Amieroaie - 3

 

Ilona Andreea Amieroaie - 4

 

Ilona Andreea Amieroaie - 5

 

Ilona Amieroaie, o fetiţă din Bucureşti, cu rădăcini argeşene, stea în devenire a muzicii populare