Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Daria Stefan - Un mare talent national, apreciat si la nivel international!
Anastasia Ciobanu - Un mare talent national
Rares Mihai Florescu - Un mare talent national
Natalia Elena Volintiru - Un mare talent national
Martina Meola - talent de nivel international

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

Cântărețul Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus, internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București

 

In dimineata de 20 iunie, Marcel Pavel si-a transmis urmatoarele ganduri pe pagina lui de Facebook:

"Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa...), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen f îndelungat pt a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni...! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar! Trec prin momente de cumpănă a vieții mele!În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți! Pe cei care ați scris si v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept fără să aveți nici măcar o dovadă că as fi implicat în toată închipuirea aceasta bolnavă a voastră o să vâ scot din listă și o să vă blochez că să nu va mai permiteți să bârfiti la modul ordinar la adresa mea! Să vă fie rușine celor care ati scris mizerii despre mine! Este prima, dar și ultima oară când o să mai scriu lucruri negative legate de detractori! Găsiți pe altcineva pe care să bârfiți, pe pagina mea nu este loc de așa ceva! Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sunt o autoritate în acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pt a vă spune că acest nenorocit de Covid-19 există sau nu există, întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă! Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv la nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niste lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită prin care trec și nu vă doresc la niciunul dintre dv să treceți prin ceea ce trec eu! Nu sunt obligat să dau explicatii, dar am făcut-o din bun simț civic! Dumnezeu să ne binecuvânteze!"

 

Draga Marcel Pavel, noi te apreciem si de aceea, pentru a simti ca te sustinem, vom extrage doar cateva ganduri ale unor oameni care te iubesc cu adevarat!

Sa remarcam ca ai pe pagina ta peste 39 K aprecieri, 25 K comentarii si 1,7 K distribuiri.

De asemenea, pe doua pagini cu care colaboram, mai ai 1,6 K aprecieri, 491 comentarii si 121 distribuiri, cat si inca, 963 aprecieri, 380 comentarii si 53 distribuiri. Dar stim ca mai exista mii de locuri in care oamenii care te iubesc, te sustin.

Deci, spicuim:

 

Viorela Ioana Miu Multa sanatate, Marcel!Lumea a fost dintotdeauna rea ...dar acum parca au înnebunit ...😢Păcat ... in loc sa ne uitam spre Cer si sa ne rugam sa scapam cat mai repede de acest nenorocit de virus stam sa spunem si sa scriem numai răutăți ...citesc si ma minunez de unde au unii atata imaginatie ...😢 Doamne Ajuta sa ne dai numai vesti bune!

Nina Treanta Bună dimineața Marcel, concentrează - te pe vindecare și lasă lumea în pace că nu o poți schimba. Avem nevoie de vocea ta superbă, avem nevoie de MARELE Marcel Pavel, să auzim numai de bine. Doamne ajuta!

Baicu Florin Domnule Marcel Pavel, nu dv sunteti de vina, ci autoritatile ce o tin una si buna că:Marcel Pavel e INFECTAT CU CORONAVIRUS! adica intoxica lumea ca dv sunteti intubat pentru a respira, pentru a mai avea o sansa la viața. Stiti cum e acum se vad oamenii de langa dv. Multa samatate si ganduri bune sa aveti.

Alesis Alina Romeo Prieten drag, nu este cazul sa pui la suflet, unii oameni dacă nu au ocupație trebuie să-și facă de lucru.... :(Canalizează-ți energia pentru vindecarea ta grabnică! Te iubim și de-abia așteptăm să ne revedem! 🙏❤️

Tatiana Sarbu Multă sănătate, lumea nu-si da seama că si un artist are și el câteodată nevoie de anumite îngrijiri medicale și faceți-vă bine ca lumea vă vrea pe scenă!
Ascunde sau raportează acest comentariu
Mel Floris Eu am avut ocazia sa va cunosc cu ceva ani in urma,sunteti un om deosebit,simplu și minunat! Nu media nimeni sa va necăjiți pentru vorbele lor urate,din păcate oamenii din ziua de astăzi așa sunt mulți dintre ei vorbesc aiurea fără sa gândească știu sa judece și sa își dea cu părerea uitativa oameni buni in oglindainainte sa vorbiți! Sănătate multă îți doresc!

Rodica Orlatean Bună dimineața !!!Oamenii buni trec prin toate încercările vieții,așa că fiți optimist și totul trece !!!Multă sănătate și să auzim de bine !!!

Ascunde sau raportează acest comentariu


Ioana Adam-Stan Buna ziua d-le Maricel Pavel ,important sunteti d-voastra,sa va de-a Dumnezeu multa sanatate si speranta ca va fi bine nu va umpleti inima cu supararile celor needucati si neciopliti,nu merita nici macar sa le justificati vorbele lor grele puneti totul la cosul de reciclare sau la gunoi,Dumnezeu sa-i cearna si sa le plateasca toate rautatile adresate d-voastra,stiu ca sunteti puternic,mai stiu ca aveti o inima mare si un suflet curat,va stimez si va doresc numai bine

Ascunde sau raportează acest comentariu
Emilia Szilagyi Credeam că oamenii se vor schimba puțin în timpul acestei pandemii că vor devenii mai buni , mai aproape de semenii lor dar, nu este așa ... Multă sănătate vă doresc și ignorați toate răutățile unora.

Bese Florica Ignorați, răutatea altora ne deranjeze pe toți,dar nu puneti la suflet.O să plătească ei .

Ascunde sau raportează acest comentariu
Ani Baicu Domnule, nu îi luați în seamă, să latre până li se întoarce gura la spate, nu trebuie să va faceți sânge rău, idioți au fost și vor fi cât este lumea și pământul. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Dumnezeu să vă apere și să vă aibă în paza lui. Multă sănătate.
Tatiana Stoica Nu contează gura lumii, încă odată ne dăm seama că pe unii ,, oameni " pandemia i au înrăit mai rău în loc să se apropie de Dumnezeu. Oricare ar fi motivul pentru care sunteți în spital nu și au rostul astfel de comentarii. Sănătate și să auzim de bine cât mai curând! Doamne ajută! 👏👏
Larysa Rodik Multa sănătate ....nu trebuie sa dai execuții la oamenii rai 🥰🥰 cine este OM intelege situatia fără prea multe explicații.... dar este un dzeu si cine vorbește rau în general sa treacă prin ce treci tu si atunci poate înțelege mai bine situația ❤💛💙❤💛💙
Ion Ciungu Adevarata fata a oamenilor se cunoaste doar in cele mai grele momente ale vietii tale! Esti abandonat si ai parte si de comentarii si aprecieri jignitoare si chiar insultatoare! Este crunt sa constatam ca am ajuns in acest stadiu de indiferenta si rautate! Ma gindesc cu goraza cum va fi cind vor veni peste noi si vremuri mult mai grele, care ne vor lovi cu siguranta!
Maria Lupu Multă sănătate domnule marcel pavel sunteți un mare artist nu luați în seamă răutățile oamenilor să-i ferească dumnezeu de orice boală nu nu mai de acest virus mai bine mulțumiți la dumnezeu ca sunteți sănătoși lăsați răutățile căci de asta avem ne trimite dumnezeu boli și inundații căci răutatea in oameni e maximă
Carolina Pîrvoi Bunul Dumnezeu să vă dea sănătate și nu mai puneți la suflet TOT ce spun gurile rele, știți proverbul care spune că,, GURA LUMII NU O ASTUPĂ NICI PĂMÂNTUL"!!!! Îñsănătoșire grabnică!!!
Ecaterina Ciobanu Draga Domnule Pavel, va admir mult, iar muzica Dumneavoastră îmi încânta inima. Ma rog Domnului, ca sa treceti cu bine și repede prin aceasta perioada dificila. Nu va descurajati și nu lăsați pe nimeni sa va descurajeze! Sănătate și sa aveți mereu încredere in Dumnezeu. El e alături de noi și in timpuri de încercare.
.... si multe zeci de mii de alte mesaje!

 

Marcel Pavel, ganduri de pe patul de spital

23 iunie 2020
Valorile Romaniei, Valori Naționale, Ceva deosebit, talente, patrimoniu, traditii, folclor, cultura, muzica, Stela Popescu