Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Daria Stefan - Un mare talent national, apreciat si la nivel international!
Anastasia Ciobanu - Un mare talent national
Rares Mihai Florescu - Un mare talent national
Natalia Elena Volintiru - Un mare talent national
Martina Meola - talent de nivel international

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

Daria Stefan a impresionat doi admiratori pe youtube. Spusele lor sunt elocvente. (Daria Stefan - La putul cu cinci izvoare / La Bolintinul din Vale)

 

Da, vocea Dariei este minunată, deosebit de plăcută (se mai nimerește și la alți interpreți), dar ceea ce o înalță deasupra tuturor, la valoare de unicat, rîvnită de mulți artiști maturi, după ani mulți, chiar zeci, de experiență, este Știința cu care Daria interpretează și subliniază mesajul dat de cuvinte și sintagme, fixată din naturalețe, instruire și exercițiu, cuplate prin talentul înnăscut, în reușita de profundă cuprindere și persuasiune, cumulînd gesturi fine și adecvate, mimică simplă dar clară și rafinată, în sublinieri de actriță maestră, cu atît mai copleșitoare cu cît știm că este încă o copilă care nu știe să exagereze pentru a impresiona, totul curgînd dinlăuntrul plin de sensibilitate, ca un fluid balsamic; de aceea, ascultînd-o, ne însănătoșim într-un complex de optimism, bunătate, altruism și solidaritate umană, toate specifice pentru superioritatea speciei noastre... Nu e genial și mirific ? Îmi pare a fi împlinirea supremă a artei. 1 octombrie 2020. Prof. Gheorghe I. Ungureanu"
 
Aproape nu-mi vine a crede că fetița aceasta are o asemenea voce! Are un har din naștere, rar se-ntâlnește așa ceva. Îi doresc din toată inima multă sănătate ca să poată duce peste ani, muzica lăutăreasca veche, cântece pentru care îți trebuie ceva special, ceea ce, acest minunat vlăstar, se vede clar că are. Muzica lăutărească, adevărată, autentică a decăzut mult în ultimile decenii. Corifeii ei, o mare parte nu mai sunt, iar ceilalți sunt deja vlăguiți. Această făptură minunată poate fi gura de aer de care are nevoie acest gen muzical pentru a se ridica din cenușă, precum Pasărea Phoenix. Barbu Lăutaru își poate dormi, din nou, somnul liniștit. Arta sa merge mai departe."
 

Nu exista intamplare cand se exprima admiratia despre Daria Stefan intr-un mod foarte explicit
 'La putul cu cinci izvoare / La Bolintinul din Vale'

06 februarie 2021
Florentin Eduard Stoica - la primul cover cu videoclip realizat impreuna cu echipa Talent On Camp by Contrapunct