Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Daria Stefan - Un mare talent national, apreciat si la nivel international!
Anastasia Ciobanu - Un mare talent national
Rares Mihai Florescu - Un mare talent national
Natalia Elena Volintiru - Un mare talent national
Martina Meola - talent de nivel international

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

 

   KARISMA WORLDWIDE  "Mai Obiectiv de atât nu  Are cum !"
 
Memoria romanilor cred ca nu este așa de scurta. Ma rog, astia mai copți. A început sa fie mai dificil , când s a hotărât plătirea datoriilor externe mai repede ,adică de prin anii '80-'81.
 
In 90,eram cu o fată, și am mers la țară la bunica ei, pe atunci 84 de ani, a spus i vorba care la vremea respectivă nu mi se părea adevăr, dar trecând anii, este exact așa,, Maica aveam bani in buzunare, și nimic în galantare, o sa vina vremea când o să fie în galantare și no să ai bani in buzunare...,, Și câtă dreptate avea De cate ori, mulți dintre voi, nu a trecut prin piața sau magazine și a văzut ceva, apoi a trecut mai departe înghițind in sec????
 
la vremea aceea ce poți găsi în magazine? produse de igiena personala, scutece Pampers pentru bebelusi, parfumuri, sapunuri, produse cosmetice

 

Ororile Epocii de tristă Amintire  KARISMA WORLDWIDE

Felicitări pentru postare, ai avut ceva de muncă, să te documentezi, despre atâtea fabrici, uzine, etc.👍👍👍👍🙌🙌🙌
 
Eram adolescent dar pe mine doua lucruri m-au deranjat . In primul rind lipsa caldurii si faptul ca " academicianca pusese gheara pe televiziunea romana" . In rest erau mult mai multe lucruri bune decit proaste .
 
ororile, bv. Acum fa si un documentar despre succesul din perioada aia...1800 uzine mari, baraje electrice, datorii platite, revolutie automatica, hai, baga, nu fi rusinos:) Spune despre apararea tarii, despre armele care sunt (erau) cele mai bune din estul europei, despre basculanta de 110 tone. fii impartial :)
 
Așa era sistemul la vremea aceea ; dar realizările care s-au făcut, rămân de domeniul amintirilor, pentru că în ziua de azi, ca să construiești ceva bun și fiabil, cum s-a construit atunci, pentru noi, este de domeniul SF-ului. Dar nu și a se fura. Din păcate asta este cât se poate de real. Tot ce s-a construit atunci în timp, s-a vândut și furat în timp record : 28 de ani !

 

"Pe timpul lui Ceauşescu era mai Bine?" sau 
"Adevarurile Epocii de tristă Amintire?"  
Sa privim in oglinda doua clipuri de la KARISMA WORLDWIDE 

16 noiembrie 2021
Valorile Romaniei, Valori Naționale, Ceva deosebit, talente, patrimoniu, traditii, folclor, cultura, muzica, Stela Popescu