Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Daria Stefan - Un mare talent national, apreciat si la nivel international!
Anastasia Ciobanu - Un mare talent national
Rares Mihai Florescu - Un mare talent national
Natalia Elena Volintiru - Un mare talent national
Martina Meola - talent de nivel international

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

Raisa Vlășan, un talent de exceptie al Romaniei

 

 

Raisa Vlășan s-a născut în 12.05.2011, iar atunci când a venit pe lume, a primit de la Dumnezeu un har deosebit, o voce caldă și inconfundabilă, cu care a reușit nu de puține ori să-i impresioneze pe cei ce o ascultă.

Talentul i-a fost descoperit la vârsta de 4 anișori, de către părinții ei, care mai apoi au înscris-o la cercul de canto în cadrul Palatului Copiilor Baia Mare.

La scurt timp după începerea cursurilor, Raisa participă la primul ei concurs, unde obține premiul I. Acesta a fost doar un început care i-a dat mai multă dorință de muncă și mai multă încredere în ea.

 

Cu zâmbetul pe buze și foarte încântată, participă în continuare la numeroase concursuri, urcând pe scenă cu un farmec aparte și reușind totodată să cucerească juriu după juriu. Rezultatele nu încetau să apară, munca ei fiind răsplătită cu premiul I la toate competitiile la care a fost prezentă.

La 6 ani începe cursurile Colegiului de Arte baia Mare, unde studiaza vioara sub îndrumarea unui profesor iscusit.

În mai puțin de 3 luni reușește să se pregătească participând și la concursurile de vioară, unde premiul I, era și de această dată tot al ei.

 

De precizat faptul că era cea mai micuță ca vârstă din concursuri, dar de fapt era “cea mai mare”, o stea în devenire.

La 7 ani începe să colinde țare în lung și-n lat, participând la numeroase festivaluri și concursuri din diferite zone.

 

Dintre cele mai importante amintim:

Concursuri: Festival Concurs Internațional de Folclor MARIA TĂNASE – Craiova, Dolj - Premiul I Festival Internațional Concurs de Muzică Populară MUGURELUL – Dorohoi, Botoșani - Premiul I Festival Internațional Concurs de Muzică Populară MOINEȘTEANCA – Moinești, Bacău - Premiul I Festival Național Concurs de Folclor PE FIR DE BALADĂ – Targu Jiu, Gorj - Premiul II Festival Internațional Concurs de Folclor – LIRĂ CHIRALINĂ – Brăila - Premiul I Festival Internațional Concurs de Folclor – SOMEȘ CÂNTECELE TALE - Jibou, Sălaj - Premiul I

Festivaluri: Festival Internațional de Folclor CARPATICA DEVA - Hunedoara Festival Național al Copiilor CĂLUȘUL ROMÂNESC - Slatina, Olt Festival de Folclor ÎN GRĂDINA DORULUI – Turda, Cluj Festival Național de Cântece și Dansuri Populare MUGURAȘ SĂUCEȘTEAN - Săucești, Bacău

Cu farmecul ei aparte și cu talentul ce o înnobilează, reușește să ajungă de fiecare dată pe podium și totodată să câștige admirația tuturor celor ce o ascultă.

 

La 8 anișori participă la primul spectacol în afara țării (insula Sardinia, Italia), unde și de această dată se bucură de un mare succes.

 

In prezent are doar 9 ani, insa modul in care se prezinta din punct de vedere artistic isi depaseste varsta biologica!

 

 

Raisa Vlasan, o stea in devenire.

23 noiembrie 2020
Marius Coserariu - Dacă există Rai pe pământ, cu siguranță, un colț de Rai este în Maramureș