Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Daria Stefan - Un mare talent national, apreciat si la nivel international!
Anastasia Ciobanu - Un mare talent national
Rares Mihai Florescu - Un mare talent national
Natalia Elena Volintiru - Un mare talent national
Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

Sectiunea: Regulament Concurs 

Regulament de desfasurare a Concursului National de descoperire de Talente si Valori Nationale, organizat de Valorile Romaniei si Alexia Miritescu Art

 

1. Concursul se organizeaza complet GRATUIT, fara plata unei taxe de participare, putand participa la el orice persoana din Romania sau din afara granitelor tarii.

 

2. Toti concurentii vor beneficia de publicarea lucrarilor pe siteul Valorile Romanie, la sectiunea Concurs National si International aprilie 2021. In termen de maxim 7 zile (de obicei in 24 de ore) se vor publica pe site diplome de participare individuale si cate un articol personal, care va sta la baza analizei profesioniste cu instrumente Google. Castigatorii trofeelor pe sectiuni se vor stabili exact in functie de impactul real la public, acesta fiind criteriul de baza pentru expertizare. 

 

3. Incepand din acest moment pana la sfarsitul lunii aprilie 2021 se pot prezenta creatiile artistice ale concurentilor.
Pe data de 7 mai 2021, din analiza impactului la public al acestora (nr. accesari a linkului de participare a fiecarui concurent) se vor stabili rezultatele, eliberandu-se Diplome individuale pentru castigatorii trofeelor pe sectiuni si a Marelui Trofeu, stabilit de analiza facuta de Valorile Romaniei si expertiza data de Alexia Miritescu Art

 

4. Lucrarile se trimit prin email, transmis cu ajutorul formularului de pe site. Vezi sectiunea. Concurentii pot trimite (optional) si cate o poza personala care va fi folosita pentru castigatorii trofeelor pe sectiuni.

 

5. Participantilor la concurs li se va elibera o diploma de participare si li se va asigura intocmirea personala a cate unui articol pe site

 

6. Existenta intocmirii corecte a unui clasament se va face prin analiza impactului fiecarui articol. Principalul instrument de analiza va fi instrumentul "Google Analytics" care va analiza comportamentul real de pe site.

Concurentii care la sfarsitul concursului nu au minim 100 de accesari a actului artistic trimis in concurs, nu vor fi desemnati castigatori.


Periodic, cel putin o data pe saptamana, se va publica evolutia statistica in Sectiunea dedicata

 

7. Nu se accepta contestatii intrucat analiza si stabilirea castigatorilor nu sunt in functie de decizia Organizatorilor.

 

8. In cazul in care concurentii participa si la Concursul organizat in luna urmatoare, concurentii care au avut minim 100 de accesari a actului artistic trimis in concurs, li se va aplica un bonus (vezi Situatia concurentilor la o anumita data) de 10% de majorare a ratingului obtinut in luna (lunile) de participare anterioara, care se va adauga la ratingul curent.

 

Incepand cu Concursul organizat pentru luna mai 2021, si urmatoarele, se va aplica o majorare de 10% pentru fiecare concurent ce intra in concurs, recomandat de cel in cauza (aplicabil celui care recomanda, cat si celui inscris prin recomandare). Mentiunile, datele concrete despre aceasta situatie, se vor preciza la rubrica "mentiuni speciale de facut", aflata in formularul de inscriere de aiciInscriere in concurs (prezentarea datelor si lucrarea personala). Exemplul de recalculare a ratingului se va publica la rubrica Anunturi diverse, aici.

 

**************

 

9. Dispozitii finale

 

Acord GDPR

Organizatorul se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale ale Participanţilor la Concurs în conformitate cu prevederile Legii 677/2001. Participanţii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisă adresată Organizatorului, modificarea, ştergerea sau actualizarea datelor personale în conformitate cu prevederile Legii 677/2001. Participanţii au dreptul de a obţine de la Organizator, la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care îi privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta şi au, de asemenea, dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia lor particulară, ca datele care îi vizează să facă obiectul unei prelucrări. Participanţilor la Concurs în calitate de persoane vizate le sunt garantate drepturile pe care le au conform Legii 677/2001, respectiv dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de intervenţie asupra datelor (art.14) şi dreptul de opoziţie (art. 15). Prin participarea la Concurs, Participanţii confirmă cunoaşterea prevederilor Regulamentului oficial şi îşi exprimă acordul în privinţa acestora. Îşi exprimă, de asemenea, acordul privind includerea datelor personale în baza de date a Organizatorului, în scopul participării la Concurs. Participarea la Concurs constituie acordul potenţialilor câştigători referitor la faptul că numele va fi făcut public potrivit legislaţiei în vigoare.

 

10. Prezentul regulament este in vigoare imediat, incepand cu data publicarii pe site.