Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Daria Stefan - Un mare talent national, apreciat si la nivel international!
Anastasia Ciobanu - Un mare talent national
Rares Mihai Florescu - Un mare talent national
Natalia Elena Volintiru - Un mare talent national
Martina Meola - talent de nivel international

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

Amintiri din trecutul Socialist

Amintiri şi Opinii consemnate pe Video pentru Posteritate. Videoclip care, împreună cu alte aproximativ 150 - 160, a fost catalogat de către gazdă, "neadecvat pentru advertiseri".

 

Imi faceam temele la lumina lunii,zapada era pina sub fereastra.Amintiri frumoase, dar si triste in acelasi timp......
 
Adevaruri temporare magice , chinuti mult , totusi prieteniile mult mai durabile , oamenii mai apropiati intre ei si familia mare si trainica ! Cit despre degradarea de caracter este greu de vorbit sau observat in zilele noastre , un fenomen contagios incubat in pepiniere laboratoarelor savantilor si experimentate practic in mod odios , acum totul tine de unde bate vintul si cit de mari sint radacinile cunoasterii de sine , de bine in relatie cu ceilalti toti intre care ne aflam acum!
 
"Tare" era suta aia....încă mai am una și acum ☺
 
Super fain!
 
Hai sa ne mai aminitm si de anii '70. Pe aceia se pare ca i-am uitat de tot. Cand se traia absolut normal si foarte bine. De ce rezumam totul la anii '80. Nu vom stii niciodata ce s-ar fi intamplat, daca. Insa tind sa cred ca in cativa ani am fi intratat din nou in normalitate. Mi-a placut chestai aia cu Ubuntu. Ce e rau in Ubuntu ? Ca nu costa nimic si ca este stabil si invulnerabil la virusi ? Ca exista alternative gratuite la toate programele Windows ?
 
f multi agramati care comenteaza.ALL THE BEST KARISMA!
 
 
Declaria unui specialist vest german in anii 80 ,,Cu exceptia fabricile de armament pe care nu am voie sa le vizitez Romania la momentul actual este cea mai industrializate țară din sud estul Europei foarte aproape daca nu egala cu Germania de vest,,...

 

Romania, cu bune si cu rele, in epoca Ceausescu

16 noiembrie 2021
Valorile Romaniei, Valori Naționale, Ceva deosebit, talente, patrimoniu, traditii, folclor, cultura, muzica, Stela Popescu