Mesajul tău e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Daria Stefan - Un mare talent national, apreciat si la nivel international!
Anastasia Ciobanu - Un mare talent national
Rares Mihai Florescu - Un mare talent national
Natalia Elena Volintiru - Un mare talent national
Martina Meola - talent de nivel international

Valorile

Romaniei

Valorile

Romaniei

Valorile Romaniei - talente de nivel national si international

Talentata Alexia Chițoiu din Turceni visează să cânte pe marile scene ale lumii! - preluare de la Mihaela Floroiu Țicleanu

 

Talentata Alexia Chițoiu din Turceni visează să cânte pe marile scene ale lumii! (Mihaela FLOROIU ȚICLEANU)

La doar 7 ani și nouă luni, Alexia Chițoiu din orașul Turceni a impresionat cu talentul său juriile mai multor competiții de muzică ușoară. Fetița adoră muzica și spune că pe scenă se simte cel mai bine. Deși este un pui de om, Alexia a învățat să își stăpânească emoțiile și cântă din tot sufletul, cu bucurie, de fiecare dată. „Fredona orice melodie auzea la radio sau la televizor, așa că am dus-o să o asculte un professor! Avea cinci ani. O vom susține mereu în demersurile ei de a își împlini visurile!”, spune Mihaela Chițoiu, mama talentatei copile.

Alexia Chițoiu învață la Liceul Tehnologic din orașul gorjean Turceni, localitatea sa natală. De fetiță și de sora sa mai mare are grijă mama lor, Mihaela, care alături de soțul său, le sprijină pe cele două în tot ce fac. Ambele fete sunt passionate de muzică și au talent, însă Alexia a uimit juriile mai multor festivaluri concurs cu puterea sa de a își controla emoțiile pe scenă și a se bucura din plin de melodiile pe care le interpretează. Talentul muzical al micuței de nici opt ani, l-au descoperit părinții, căci pe când avea 5ani, Alexia fredona orice melodie auzea la radio sau la televizor. Mama sa a dus-o la Casa de Cultură din Turceni, acolo unde se organizau cursuri de muzică. Profesorul de aici le-a confirmat că micuța are ureche muzicală. Alexia mai are o soră mai mare-Melissa- care este pasionată tot de muzică și care săptămâna trecută a susținut examenul de bacalaureat. „Pentru prima data, Alexia a cântat împreună cu o colegă pe scena spectacolului de Crăciun, avea 5 ani și patru luni. Apoi a cântat singură pe scena din oraș, tot în aceea iarnă. A cântat piesa Vis de iarnă a Andrei și s-a descurcat minunat! Pentru Alexia, muzica înseamnă totul, este felul ei de a fi, de a se define ca și copil. Iubește muzica ușoară românească nouă și veche. Daria Ștefan este modelul său și visează să o și întâlnească într-o zi Pe scenă, Alexia nu are trac, îi palce să cânte în fața publicului și știe să își controleze foarte bine emoțiile!”, a spus Mihaela Chițoiu, mama micuței talentate. Alexia iubește să cânte melodiile idolilor săi: Daria Ștefan, Luminița Anghel, Angela Similea, Dida Drăgan etc.

Vezi articol complet

 

Talentata Alexia Chițoiu din Turceni visează să cânte pe marile scene ale lumii!

09 decembrie 2019
Florentin Eduard Stoica - la primul cover cu videoclip realizat impreuna cu echipa Talent On Camp by Contrapunct